NEOS Oosterzele organiseert een lezing door Koen Wauters in het Parochiehuis De Rots op het Marktplein in Scheldewindeke op donderdag 27 oktober.

Koen Wauters, foto via NEOS Oosterzele

Koen Wauters is wetenschapsjournalist bij VRT-NWS. Hij reconstrueerde aan de hand van interviews en honderden brieven het unieke liefdesverhaal van zijn ouders. Het boek geeft een unieke inkijk in hun denken en voelen. Van de eerste ontmoeting, tot de dag dat ze trouwden.Tegen de achtergrond van de jaren zestig waar vrijheid niet alleen de levens binnensloop, maar ook de Kerk.

In de lezing vertelt Koen Wauters het verhaal achter de totstandkoming van het boek, én het verhaal van zijn ouders, aan de hand van anekdotes, foto’s en audiofragmenten die ook voor de vele lezers van het boek (meer dan 10.000 exemplaren) nog nieuw zullen zijn.

Inschrijven

Door overschrijving van €10 (leden) of €15 (niet-leden) (Koffie en gebak inbegrepen) op het rekeningnummer  BE13 2900 3121 6439 van NEOS Oosterzele vóór 21 oktober met vermelding van naam en ‘voordracht Koen Wauters’.

Meer info

Dany De Loor – 09 362 65 68 – 0497 48 92 09 – danielle.deloor@telenet.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *