Van harte welkom op zondag 16 oktober om 14 uur aan De Steenput, Berg 11 te Balegem, voor de Dag van de Trage Weg, dé opendeurdag voor alle trage wegen in ons land. Het wordt een feestelijke topeditie want Trage Wegen bestaat 20 jaar!

Bij de aanvang krijgen we een woordje uitleg over enkele toekomstige projecten: de restauratie van de Guillotinemolen, de nieuwe naambordjes voor officiële trage wegen en de uitbreiding van de Lange Broucke route rond het Geboortebos. Daarna kan iedereen op eigen tempo de wandeling aanvatten langs enkele van de mooiste stukken van de zopas bewegwijzerde Molenroute. Tot slot kan er nog even nagepraat worden bij een drankje, aangeboden door het gemeentebestuur. Hopelijk tot dan!

Graag vooraf inschrijven via deze link.

Praktische info

  • Wanneer: zondag 16 okt. 2022, 14:00u – 18:00u
  • Prijs: Gratis
  • Waar: Feestzaal “De steenput”, Berg 11, 9860 Oosterzele (Balegem)
  • Afstand: 8 km
  • Organisatie: Bibliotheek Oosterzele / Toerisme Oosterzele (tel. 09 362 81 17, toerisme@oosterzele.be) en de onafhankelijke werkgroep Trage Wegen Oosterzele

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *