Elk jaar stroomt de pastorietuin in Moortsele vol voor de traditionele parkconcerten. De cultuurdienst stelt het muzikale programma samen en verenigingen baten de parkbar uit. Een parkconcert bezoeken staat voor genieten van muziek en de lokale verenigingen steunen.

Geen zomer in Oosterzele zonder de traditionele parkconcerten in de feeërieke pastorietuin aan het Erfgoedhuis achter de kerk van Moortsele.

‘De editie 2023 brengt opnieuw een reeks neusje-van-de-zalm singer-songwriters naar onze gezellige pastorietuin’, stelt cultuurschepen Orville Cottenie. ‘De cultuurdienst stelde een programma samen met een variatie aan genres, van folk, Nederlandstalig, indie tot rock en zelfs klassiek/experimenteel. Meer dan voldoende redenen om op donderdagavonden 3, 10, 17 en 24 augustus en zondagvoormiddag 13 augustus af te zakken naar het Sint-Antoniusplein. Of om dorpsgenoten te ontmoeten onder het genot van muziek en een lokaal biertje’.

‘Zoals de traditie dat wil, baten lokale verenigingen de parkbar uit’, geeft programmator Els Van Nieuwenhove mee. ‘Dat zijn dit jaar Speelplein Kriebelplezier, vzw On Stage, Turnclub Olympia Oosterzele, Koninklijke Muziekvereniging Scheldewindeke en Groene Kring Midden Oost-Vlaanderen. Met je aanwezigheid steun je dus ook hun werking’.

‘De seniorenraad zet intussen voor de derde keer een aperitiefversie op poten. En dit op zondag 13 augustus om 11 uur. Ze nodigen dit jaar Remy Van Kesteren uit’, aldus schepen van senioren Pieterjan Keymeulen en seniorenraad voorzitter Paul Cottenie.

De parkconcerten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in de pastorietuin van het Erfgoedhuis Moortsele, Sint-Antoniusplein 10. Reserveren is niet nodig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *