Het lokaal bestuur Oosterzele organiseert in de maand december naar jaarlijkse traditie koopzondagen. Lokale handelaars krijgen toelating om tijdens de maand december af te wijken van de wekelijkse zondagsrust. Hiermee wil het gemeentebestuur hen extra steun bieden tijdens de eindejaarsperiode. 

Het gemeentebestuur laat handelaars toe om af te wijken van de wekelijkse zondagsrust tijdens de maand december. Lokale handelaars op het hele grondgebied van de gemeente Oosterzele kunnen hun handelszaak op zondag openen.

Het toestaan van koopzondagen in december valt binnen de 15 jaarlijkse afwijkingen op de verplichte wekelijkse rustdag die het gemeentebestuur mag toestaan. De komende koopzondagen vinden plaats op 10 en 17 december.

Schepen van Lokale economie Orville Cottenie: “December is de cadeautjesmaand bij uitstek, iedereen gaat op zoek naar het ideale eindejaarsgeschenk voor familie of vrienden. Voor de lokale detailhandel is het dan ook interessant om af te kunnen wijken van de verplichte wekelijkse rustdag en ook op zondag de deuren te kunnen openen. Een perfecte combinatie ook met de eindejaarsactie, ook op zondag kan je nu stempels verzamelen voor op de spaarkaart. Informeer je bij je lokale detailhandel”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *