Na het grote succes van de vorige editie gingen Oosterzele en Zottegem weer op zoek naar lokaal zangtalent voor het pop-up koor Chant’all. Onder de artistieke leiding van Celine Debacquer en in samenwerking met de Stedelijke Academie Muziek, Woord en Dans (SAMWD) worden de concerten op 28 en 29 februari in gemeenschapscentrum De Kluize het orgelpunt van vier maanden wekelijks repeteren.

Het zingen zit de Oosterzelenaars duidelijk in het bloed. De vorige editie van pop-up koor Chant’all was een schot in de roos, zodat een tweede versie niet kon uitblijven. Maar liefst 123 zangers gingen het engagement aan om gedurende vier maanden wekelijks te repeteren onder de deskundige leiding van Celine Debacquer.

Na de ‘Lage Landen editie’  van 2023 ligt de nadruk op de grootste hits uit de popmuziekgeschiedenis. De zangers ontdekken de wereld van harmonie en vierstemmige arrangementen. De academie zorgt voor de muzikale omkadering met haar jazzcombo’s onder leiding van Yannick Peeters en Christophe De Maertelaere. Speciale gast is saxofonist Nicolas Kummert.

Het team van gemeenschapscentrum (GC) De Kluize ondersteunt het hele project. De medewerkers stelden de repetitieruimte en het podium ter beschikking, maar namen ook de promotie en de ticketverkoop voor hun rekening.

Veel extra promotie is er niet meer nodig. Alle 600 tickets voor de concerten op 28 en 29 februari in de theaterzaal van GC De Kluize vlogen in een recordtempo de deur uit. Wie zich nog wil inschrijven op de wachtlijst kan dat doen via www.gcdekluize.be.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *