Op zondag 7 augustus organiseert de gemeente Oosterzele in samenwerking met Cultuursmakers ‘Lekker Oosterzeels’, een zomerse degustatiewandeling in Gijzenzele en Landskouter. Deelnemers proeven tijdens de wandeling lokaal lekkers, van ambachtelijke desserts tot bier gebrouwen in de streek. Starten aan de wandeling gebeurt tussen 13.30 en 15.30 uur. De wandeling sluit af om 17.30 uur met een feestelijk muziekoptreden. Inschrijven kan voor 1 augustus.

Lekker Oosterzeels is een degustatiewandeling van zeven kilometer door de kleinste deelgemeentes van Oosterzele: Gijzenzele en Landskouter. Onderweg proef je van lekkere Oosterzeelse hapjes en drankjes van ’t Gijzelaarke, Ginstberg, Klein Geluk, de Vierhoekhoeve en Wonderworld. De dienst toerisme van de gemeente Oosterzele organiseert de wandeling in samenwerking met Cultuursmakers.

Lokale producten en diensten die deel uitmaken van de degustatiewandeling Lekker Oosterzeels

Deelnemers genieten van plantaardige hapjes, heerlijke chocolade en bier gebrouwen uit de streek. Kinderen krijgen glittertattoos en kunnen zich uitleven op het springkasteel.

De wandeling begint op het Sint-Bavoplein in Gijzenzele. Starten met wandelen kan van 13.30 tot en met 15.30 uur. De wandeling sluit af om 17.30 uur met een optreden van jazzband ‘The New Orleans Night Owls’ in de Oude Mannekesschool in Gijzenzele.

Deelnemen kost 10 euro voor leden van Cultuursmakers, 12 euro voor niet-leden en 5 euro voor kinderen. Betalen gebeurt door het bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE59 8905 4419 8626 op naam van Cultuursmakers Land van Rode. Inschrijvingen zijn pas definitief na betaling. Inschrijven kan voor 1 augustus via dit formulier.

Bestel T-shirts, sweatshirts en dergelijke van je dorp op www.9860.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *