Na een sabbatjaar in 2020 en een pocketeditie in 2021 worden de parkconcerten in de Moortseelse pastorietuin er dit jaar in al hun eer en glorie hersteld. De seniorenraad is ook van de partij met een apero parkconcert op zondag 21 augustus.

‘De editie 2022 belooft een kwalitatieve voltreffer te worden’, stelt cultuurschepen Orville Cottenie. ‘ De cultuurdienst brouwde een fijne cocktail met als voornaamste ingrediënten folk, Nederlandstalig, uit de Franse-Gentse klei getrokken blues en jong geweld/talent met vertakkingen op Oosterzeelse bodem. Meer dan voldoende redenen om de komende donderdagen te toeven in ‘den schoonsten hof van Oosterzele. Of er te genieten van een lokaal biertje en je zomerverhalen te delen met  die verre buur die je al een tijdje niet meer zag’.

Programma van de Parkconcerten in Moortsele op donderdagavond in augustus, plus een aperoconcert op zondag 21/8

‘Zoals de traditie dat wil, wordt ook dit jaar de parkbar uitgebaat door en ten voordele van een aantal Oosterzeelse verenigingen’, geeft programmator Els Van Nieuwenhove mee. ‘Dat zijn dit jaar Speelplein Kriebelplezier, vzw On Stage, WWOO (Windeke in de WereldOOrlogen) en het Gijzels Genootschap van de Kerkuil. Met je aanwezigheid steun je dus ook hun werking’.

Na de geslaagde editie van 2019 krijgt de seniorenraad in 2022 eindelijk de kans om de succesvolle editie van het apero parkconcert verder te zetten. ‘Met de Swalm RiverJazz Band’ engageerde NEOS Oosterzele, dat dit jaar de honneurs waarneemt, een heuse smaakmaker’, aldus schepen van senioren Pieterjan Keymeulen en seniorenraad voorzitter Paul Cottenie: ‘En voor de  diegenen die er na het aperitief nog niet genoeg van kregen, is er op zondagmiddag een foodtruck die hartige warme broodjes serveert.’

De parkconcerten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in de pastorietuin van het Erfgoedhuis Moortsele.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *