Zondag 14 augustus organiseert Bruisend Balegem haar 10e eendagsfestival in de zuidelijke deelgemeente van Oosterzele. Er is veel muziek met niet minder dan vijf podia met onder andere Mama’s Jasje, Bart Kaëll en Frans Bauer. Daarnaast is er nog veel randanimatie met o.a. rommelmarkt, tractorshow, straattheater en een foto-expo.

Bruisend Balegem gaat in principe om de twee jaar door. In 2020 had de tiende jubileumeditie moeten doorgaan, maar de coronapandemie besliste daar anders over. Daarom heeft Balegem vier jaar moeten wachten op haar eendagsfestival, maar zondag is het zo ver.

Het hoofdpodium bevindt zich op de Pastorieberg. Daar treden Mama’s Jasje (18u30) en Cleymans & Van Geel (21u15) op. Het tweede podium op het pleintje aan het rond punt brengt vooral schlagermuziek met o.a. Bart Kaëll (15u), Luc Steeno (16u45) en Frans Bauer (20u) maar ook Camille (15u45). Er zijn ook nog podia aan café Sekuurne (Muldershof), aan het OCMW en aan de jongenschiro (Poststraat). Ter hoogte van het ijssalon Joosti tenslotte is er straattheater.

Plannetje met genummerde podia en randanimatie in letters

Voor de flyer met het volledig programma kan je hier klikken:
https://www.bruisendbalegem.be/resources/site1/General/220620_BB_KRANT_2022_DWEB2.pdf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *