Het lokaal bestuur Oosterzele organiseert in de maand december koopzondagen. Lokale handelaars krijgen toelating om tijdens de maand december af te wijken van de wekelijkse zondagsrust. Hiermee wil het gemeentebestuur hen extra steun bieden tijdens de eindejaarsperiode. Intussen is ook de eindejaarsactie begonnen. 

Het gemeentebestuur laat handelaars toe om af te wijken van de wekelijkse zondagsrust tijdens de maand december. Lokale handelaars op het hele grondgebied van de gemeente Oosterzele kunnen hun handelszaak op zondag openen.

Het toestaan van koopzondagen in december valt binnen de 15 jaarlijkse afwijkingen op de verplichte wekelijkse rustdag die het gemeentebestuur mag toestaan. De eerste koopzondag in december vindt plaats op 11 december.

Schepen Orville Cottenie: “December is de typische cadeautjesmaand waarbij iedereen op zoek gaat naar het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Voor de lokale detailhandel is het dan ook interessant om af te kunnen wijken van de verplichte wekelijkse rustdag en ook op zondag de deuren te kunnen openen.”

Doe mee aan de eindejaarsactie!

Ondertussen is de eindejaarsactie van start gegaan die de gemeente organiseert samen met de Oosterzeelse handelaars en horeca. Spaar bij de deelnemende ondernemers in Oosterzele stempels op je spaarkaart en maak kans op een mooie prijs.

Alle info op een rijtje:

  • de eindejaarsactie loopt van 1 december 2022 tot 15 januari 2023
  • elke deelnemende handelaar heeft een stempel
  • je verzamelt 4 verschillende stempels om een geldige spaarkaart te kunnen indienen en kans te maken op een prijs
  • je krijgt 1 stempel vanaf een bedrag van minimum 10 euro
  • je mag meerdere spaarkaarten inleveren
  • volle spaarkaarten mag je in de (bus van de) bibliotheek binnenbrengen tot 31 januari 2023

Doe mee en wie weet ben jij een van de 6 winnaars.

Bekijk hier de lijst van deelnemende ondernemers.

Leuke cadeautjes met verwijzingen naar je dorp op 9860.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *