Zondag 8 januari nodigt het bestuur van Oosterzele alle inwoners uit om te klinken op 2023. Het rond punt in Balegem verandert voor de gelegenheid in een feestlocatie.

De laatste nieuwjaarsreceptie in Oosterzele dateert van januari 2020. In 2023 herstelt de gemeente die traditie in ere en brengt ze alle Oosterzelenaars samen om te toasten op het nieuwe jaar.

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente gaat dit jaar door in Balegem (rond punt Gootje/Houte) op 8 januari

Het bestuur nodigt alle inwoners uit op zondag 8 januari 2023 van 17 tot 19 uur aan het rond punt in Balegem om nieuwjaarswensen uit te wisselen. Alle aanwezigen krijgen bonnetjes voor een hapje en een drankje. De brouwers van het Gijzelaarke zijn opnieuw van de partij en ook een kraam dat verse oliebollen bakt. Combo Con Animo zorgt voor sfeervolle livemuziek en het oudercomité van VBS De Wegwijzer uit Balegem baat de kraampjes uit.

Schepen van feestelijkheden Elsy De Wilde blikt vooruit. ‘De nieuwjaarsreceptie voor de inwoners is altijd een warm en gezellig evenement met veel volk. Zondag 8 januari 2023 staat met stip in mijn nieuwe agenda. Na twee jaren zonder receptie kijk ik hier enorm naar uit’.

Iedereen is welkom. Inschrijven kan via bit.ly/nieuwjaaroosterzele en dit tot en met 5 januari 2023.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *