De dienst Lokale Economie van Oosterzele organiseert samen met de lokale handelaars een eindejaarsactie. Deelnemen kan van 1 december 2023 tot en met 15 januari 2024.

Het concept van de actie is simpel. Elke deelnemende handelaar heeft stempelkaarten in voorraad. Per bezoek aan een deelnemende winkel of onderneming en bij aankoop van minimum 10 euro komt er een stempel op de kaart. Elke handelaar heeft een unieke stempel. Met vier verschillende stempels is de spaarkaart vol.

Volle spaarkaarten worden verzameld in de bus van de bibliotheek. Dit kan tot en met 31 januari 2024. De winnaars van de eindejaarsactie ontvangen een Oh-bon. Deelnemende handelaars zijn te herkennen aan de affiche in hun etalage.

Schepen van economie Orville Cottenie (pro9860) stelt trots de eindejaarsactie voor, met de ambtenaren van zijn diensten

Schepen van Lokale Economie Orville Cottenie legt uit: ‘Net zoals vorig jaar pakken we opnieuw uit met een eindejaarsactie. We willen onze inwoners stimuleren om hun kerst- en eindejaarsinkopen in Oosterzele te doen. Onze gemeente heeft een mooie mix van handelaars, zodat iedereen zeker zijn goesting kan vinden. En als toemaatje een Oh-bon winnen, is een bijkomende stimulans’.

lokale handelaars die deelnemen aan de eindejaarsactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *