In september sloot het vaccinatiecentrum in Zottegem (feestzaal Bevegemse Vijvers) de deuren. De bevolking van Oosterzele, Zottegem en Brakel had toen haar tweede prik al gekregen. De derde prik voor 65+, 12-jarigen, personen met verminderde immuniteit en tweedekansers wordt gegeven in Herzele.

65 plussers en 12-jarigen moeten naar Herzele voor hun vaccinatie

Het tweede vaccinatiecentrum in de Eerstelijnszone Panacea is in Herzele en dat is opengebleven, zij het met een beperkte capaciteit. Daar wordt de derde prik voor 65+ georganiseerd. Woonzorgcentra komen er hun vaccins afhalen en thuisvaccinaties worden voorbereid. Ook tweedekansers, personen met verminderde immuniteit en jongeren die net 12 geworden zijn zullen uitgenodigd worden om in Herzele gevaccineerd te worden.

Heb je een afspraak in het vaccinatiecentrum van Herzele? Zoals je op het kaartje hieronder kan zien parkeer je je wagen het best op de parking aan de kerk. Dan volg je de wegwijzers en op 3 minuten sta je aan de ingang klaar voor je prik. Iemand afzetten? Dat kan eenvoudig via de Kiss & Ride-zone aan de ingang.

Indien en wanneer de beslissing valt om ook de algemene bevolking een derde prik te geven, zal het vaccinatiecentrum van Zottegem wellicht terug geopend worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *