Voor de zevende keer organiseren De Kerstvrienden Oosterzele een kerstmarkt in en rond de Ankerkerk in Oosterzele. In het weekend van 9 en 10 december kan je weer kraampjes shoppen in de Bavegemstraat, mét animatie.

Landskouternaar Patrick Van Damme leidt de organisatie De Kerstvrienden. Hun tweedaagse kersmarkt in de Anker is een begrip geworden in de streek. Kerstbomen, lampjes en allerhande versiering zorgen voor een eindejaarssfeer. In de vele kraampjes kan je terecht voor allerhande kerstcadeaus en versierideetjes maar ook om iets lekkers te eten of te drinken.

De organisatie zorgt ook voor animatie in en rond de Ankerkerk. Zo is er voor de kinderen op zaterdag een kindergoochelact (15u) en op zondag kindergrime (15u). Op beide dagen kan je om 17u meedoen aan een kerstballenworp. Zaterdagavond is er discobar en zondag treedt ’t Kliekske op om 16u en 17u30.

Gratis inkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *