Wij, Scouts & KSA Oosterzele, nodigen jullie van harte uit voor onze benefiet. Een onvergetelijke avond vol hoop, sfeer en muziek! Laten we op zaterdag 23 maart samen komen in den Ambacht om te genieten van een sfeervolle middag/avond die jong en oud zal betoveren. Van live optredens tot dj’s in de latere uurtjes, er is voor elk wat wils. Dans mee op de muziek van verschillende decennia, geniet van heerlijk eten en drinken.

Samen zijn we sterker dan de vlammen die ons pad hebben gekruist. De brand mag dan onze lokalen en materiaal in rook hebben doen opgaan, maar onze geest blijft ongebroken. Wij heten jullie allen van harte welkom op onze benefiet waar we hoop, steun en solidariteit delen. Laten we samen een nieuwe bladzijde omslaan en een toekomst bouwen die sterker is dan ooit tevoren. Met jouw steun kunnen we onze scoutingdromen weer opbouwen, stukje bij beetje.

Op 23 maart toveren we de Amb8 om in een plek van herinneringen. Kom terecht in een tijdloze dimensie, waar de klokken stil lijken te staan en de grenzen van tijd vervagen. Laat je meevoeren naar een wereld waar verleden, heden en toekomst samensmelten.

Tussen 15:00 en 22:00 kunt u genieten van heel wat muzikaal talent. We verwelkomen Das Rock, Camel’s drop, The mighty black Camel, Bonakar en later op de avond ook Dj Lux, Møker en Ambrax. Van 22:00 tot 4:00 zijn jullie allen welkom op onze jaarlijkse fuif Lost in Time.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen zaterdag!

Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOJ1p_rszZXPfAE0x8MAQcEuQIdssVfBVxB38mxHzzoKDW8g/viewform?

Shop 9860 producten op 9860.be/shop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *